Όροι και προϋποθέσεις

 1. Τα προϊόντα καλύπτονται με ένα χρόνο εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς τους. Η εγγύηση αφορά την καλή και ομαλή λειτουργία του προϊόντος υπό κανονικές συνθήκες. Σε περίπτωση κακής χρήσης του προϊόντος η εγγύηση δεν υφίσταται.
 2. Σε ότι αφορά την επιστροφή προς αντικατάσταση λόγω βλάβης των προϊόντων εντός εγγύησης, θα πρέπει να επιστρέφονται πάντα στην αρχική συσκευασία και με την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς τους. Επιστροφή προϊόντος και επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται σε καμία περίπτωση αν έχει γίνει λάθος στην παραγγελία απο τον ίδιο τον πελάτη και η παραγγελία έχει δρομολογηθεί ήδη για αποστολή ή έχει ήδη παραδοθεί. Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο αν το προϊόν κριθεί μη επισκευάσιμο, αν δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο προς αντικατάστασή του ενώ είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση και δεν ευθύνεται ο πελάτης για την βλάβη.
 3. Κατά την παραλαβή των προϊόντων θα πρέπει να ελέγχετε την συσκευασία για τυχόν φθορές ή χτυπήματα από τις μεταφορικές εταιρίες και αν διαπιστώσετε ότι υπάρχουν σημάδια κακής χρήσης ή κακής μεταφοράς , να ανοίγετε επι τόπου την συσκευασία και να μην αποδέχεστε την παραλαβή του προϊόντος εφόσον υπάρχει εμφανή ζημιά. Να ζητάτε να γίνεται επιτόπου καταγραφή ότι έφτασε το δέμα με φθορές και να παίρνετε πάντα φωτογραφίες πριν ανοίξετε το δέμα.
 4. Στα προϊόντα δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υπάρχει επέμβαση από τον πελάτη, όταν διαπιστώνεται βλάβη και είναι σε ισχύ η εγγύηση. Σε αντίθετη περίπτωση, η εγγύηση παύει να υφίσταται.
 5. Τροποποίηση της παραγγελίας πριν την αποστολή της και αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο ανάλογης ή μεγαλύτερης αξίας μπορεί να γίνει εφόσον συμφωνηθεί και από την Εταιρία και από τον πελάτη σε ηλεκτρονική μορφή (email).
 6. Οι τιμές στην σελίδα μας δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και τα μεταφορικά χρεώνονται έξτρα απο το ποσό της παραγγελίας για απευθείας αποστολή απο την προμηθεύτρια εταιρεία στην πόρτα σας. Για μικτή παραγγελία προϊόντων διαφορετικών οίκων που αντιπροσωπεύουμε, θα υπάρχει αντίστοιχη χρέωση στο τελικό τιμολόγιο που θα περιλαμβάνει το συνολικό κόστος των μεταφορικών απο την κάθε εταιρεία σαν σύνολο. Για το κόστος των μεταφορικών ενημερώνεστε πάντα πριν την επιβεβαίωση της πληρωμής.
 7. Για να έχετε πρόσβαση στην σελίδα μας θα πρέπει να είστε επαγγελματίας μεταπωλητής ήχου, φωτισμού, εικόνας, εταιρεία Rental ή να έχετε δραστηριότητα συναφή με τα προϊόντα που εμπορευόμαστε.
 8. Για αγορά προϊόντων χωρίς ΦΠΑ θα πρέπει να έχετε ενδοκοινοτικό ΑΦΜ. Σε περίπτωση αγοράς εμπορευμάτων χωρίς ΦΠΑ ο χρόνος παράδοσης επιμηκύνεται κατα 2 με 3 εργάσιμες ημέρες λόγω του μεγαλύτερου χρόνου διαδικασιών πληρωμής. Ελάχιστο ποσό παραγγελίας για ενδοκοινοτικές αγορές 800 ευρώ καθαρή αξία άνευ μεταφορικών.
 9. Σχετικά με την χρήση προσωπικών δεδομένων των πελατών μας.
  Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διακρίνουν τους πελάτες μεταξύ τους. Συνδεθείτε για παραγγελία στο κατάστημα εισάγοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης που σας παρέχεται εδώ. Η ιστοσελίδα αποστέλλει επίσης μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το λογαριασμό σας (όπως ειδοποιήσεις κατάστασης παραγγελιών, ηλεκτρονικά μηνύματα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης και πολλά άλλα ) στην παρεχόμενη απο εσάς διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για το λόγο αυτό πρέπει να αποθηκεύουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας όσο παραμείνετε ως πελάτης μας. Άλλα πεδία προφίλ που ενδέχεται να υπάρχουν ή όχι σε αυτήν τη σελίδα αποθηκεύονται μαζί με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, αν προκύψει η αναγκαιότητα. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες στην ενότητα διεύθυνση χρέωσης / αποστολής και μπορεί να τις στείλουμε σε έναν μεταφορέα(courier) ή ίδρυμα πληρωμών (τράπεζα).
  Ολοκληρώστε τη διαδικασία πληρωμής ή αποστολής μέσω του παρόχου που επιλέγετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας όταν υποβάλλετε την παραγγελία. Εμείς δεν κρατάμε κανένα στοιχείο που αφορά την πληρωμή όπως αριθμός πιστωτικής κάρτας, όνομα στην πιστωτική κάρτα κλπ .
  Ορισμένα μέλη του προσωπικού μας ή / και πωλητές που πωλούν προϊόντα στο κατάστημά μας και χρησιμοποιούν τη διαχείριση , ενδέχεται να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας. Εκτιμούμε το απόρρητό σας, έτσι ώστε η πρόσβαση στα δεδομένα να παρέχεται σε βάση ανάγκης για γνώση, προκειμένου να λειτουργεί το κατάστημα. Για παράδειγμα, ένας προμηθευτής λαμβάνει μόνο τα δεδομένα σας, αν παραγγείλατε κάτι από αυτόν, έτσι ώστε ο πωλητής να μπορέσει να εκπληρώσει αυτή την παραγγελία.
  Εάν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιείτε το κατάστημά μας και θέλετε να καταργήσατε τα προσωπικά σας δεδομένα από τη βάση δεδομένων μας (ή αν θέλετε να λάβετε όλα τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε και που σχετίζονται με το λογαριασμό σας), στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο σύνδεσμο που αναφέρεται στα στοιχεία επικοινωνίας της σελίδας μας.
  Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπική σας δεδομένα έχουν καταστρατηγηθεί, έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε καταγγελία στην εποπτική αρχή ΑΠΠΔ (dpa.gr). Είμαστε υποχρεωμένοι σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΕ για την Προστασία των Γενικών Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμα. Δεν σκοπεύουμε όμως πραγματικά να καταχραστούμε τα δεδομένα σας σε καμία περίπτωση.

Οι τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%