Η Εταιρεία

Η εταιρεία έχει έδρα την Κασσανδρεία Χαλκιδικής
Η μεγάλη πείρα και αξιοπιστία της εταιρείας στο aftersales service, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών που επικοινωνούν μαζί μας όταν αντιμετωπίζουν δύσκολα θέματα εγκατάστασης, μελέτης και σχεδιασμού συστημάτων ήχου φωτισμού και εικόνας.
Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι Ελλάδος και Κύπρου της Solton Acoustic και aaCraaft
Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι Ελλάδος της Dap Audio, Showtec, Infinity, Pangolin, DMT, Artecta, LynxProAudio & Kuzar, BSL Lighting, Multiform, Light-inc, Hill Audio, Celestion, Kvant.

Εξειδικευόμαστε σε Service προϊόντων Pioneer με μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και εμπειρίας στο σέρβις.
Το κατάστημα των 300ων Τ.μ. στην Κασσανδρεία Χαλκιδικής με το κατάλληλα εξοπλισμένο εργαστήριο επισκευής μηχανημάτων ήχου και φωτισμού απο εξειδικευμένο προσωπικό, παρέχουν στους πελάτες της εταιρείας άμεση εξυπηρέτηση.

Η ιστοσελίδα απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες του χώρου. Πρέπει να έχετε έναρξη στην εφορία συναφή με την επαγγελματικό ήχο και φωτισμό ώστε να ανοίξουμε πρόσβαση για τις τιμές μας.

Διαδικασία εγγραφής : Συμπληρώνετε όλα τα πεδία που χρειάζονται για την εγγραφή σας, καθώς και τα στοιχεία τιμολόγησης. Ελέγχουμε αν τα στοιχεία σας είναι ορθά, επικοινωνούμε μαζί σας για επιβεβαίωση ώστε να σας ανοίξουμε πρόσβαση και να ενημερωθείτε για την τιμολογιακή πολιτική. Τα μεταφορικά δεν συμπεριλαμβάνονται στις αναγραφόμενες τιμές, και χρεώνονται πάντα κατόπιν συνεννόησης.
Δεν είναι δυνατή η ακύρωση παραγγελίας εφόσον έχει καταβληθεί το τίμημα στις αντίστοιχες εταιρείες και έχει δρομολογηθεί η αποστολή της στον πελάτη.
Στοιχεία εταιρείας
Sivko Group
Αριθμός ΓΕΜΗ 146702857000
Τηλ 23740-23646
Φαξ 23740-20898

Υπεύθυνος Εταιρείας
Πουλής Κωνσταντίνος.
Πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης


Οι τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%